Ceritera Si Dia <3
Home Owner Websites Others
Welcome!

Hover the image :)




Tagboard!


Past

  • Mistakes.
  • Wordless Thursday
  • Good night.
  • Hari Cuti
  • Seminar Again
  • Its all about..
  • Quotes
  • Wisdom Words
  • Aku Cinta Allah
  • Ulser

  • Credits!

    Basecode: Dilla Eyra
    Some help:   
    Edited by: Little Faa


    Budak-budak tak reti membaca?

    Assalamualaikum and good morning:)

    How are you today ? Sihat or tak sihat? Dah breakfast ke belum? Akupun bru lepas makan nestum ngn ovaltine je. Haha. Tak sempat lah nak update blog memandangkan lately ni aku amat gila blog-walking, meng-usha2 blog korang tuh. Wahh, mmg super-duper lah kan berbanding blog aku ni. Saja aku pegi melawat untuk mendapatkan idea menulis dan juga tips2 menjadi blogger yang berjaya :D doakan aku ekk !

    Semalam pegi makan dkt MSyed. Hoho ! Murah beb, mkn 2 org tak smpai tujuh ringgit pun. Heee. Aku just makan roti tisu je, sbb memang kempunan nk mkn roti tisu dr dulu lagi tapi smlm bru kesampaian. Hehe. Although Msyed tu agak arr jauh dr rumah tp aku kuatkan diri jugak nk jalan pegi sne. Huhh ! Mmg penat tp syokk :D Balik2 terus tidur smpai petang, ijtimak kat pejabat Haluan pun tak smpt pegi apetah lagi kuliah kat masjid. Hishh, rugi betul .



    Walauapapun aku takdelah kisah sangat sbb aku telah berjaya menanda kertas2 yang diamanahkan untuk aku. Now ada lagi 2 kelas je. Alhamdulillah la kene tnda paper objektif je. Yang subjektif tu just ada untuk sivik. Huhu ! Mujur sivik je. Skali mak suruh tnda karangan bm x ke mangkor aku? X pasei2 semua dpt A, sbb aku rasa karangan deme sume sedap2 blaka. HAHA. Syok lah skolah mak aku sbb 100% sume lulus dan just dapat A atau B sahaja :D

    Tapi sedih jugak ble tanda paper kelas blkg2. Sedih sbb even soalan tu sng tapi sikit je markah. dapat 6/30 soalan sivik ? Darjah enam beb. Cakap pandai tapi xkan mengeja x pandai? Ishh3, takkan lah xtau adat2 kesopanan kot kan? Bila tanya mak aku rupa2 nya diaorang ni tak reti membaca. Hmmm, sedih2. Bru terasa nikmat bersyukur membaca. Huhu ! Rasa macam nk jadi sukarela je ajar durg membaca :((

    Malam semalam pulak kena tmn abah aku ambek abg udin kat KK. Hoho ! Dahlah hujan lebat smlm, takut aku. Balik2 tu guling2 dalam kereta, rasa nk muntah + pening sbb sempat mkn kat MSyed saje. Tak pasal2 ada org tu kene layan rengekan aku. Heeee. Balik rumah pun bukan boleh tido, adalah pulak masalah yg melanda kat kwn aku smpai aku yg kne tempias2 nya. Adoyaii, ujian sungguh ! Takpe2, aku redha. Huhu.

    Hari ni pulak ?

    Bangun2 trus kene berleter dgn abh sbb bgun lambat. Tak smpt nk buat muka kesian. Huh. Hari ni jugak budak2 bakal tingkatan 4 akn drop kat Ipoh dr Cameron. So, aku ingat nk pegi jumpa durg wlupun aku akn jumpa durg minggu dpn. Boleh tak? 

    p/s: dalam masa terdekat ni rasa mcm nk ubah template blogger. ada sape2 nk bg suggestion ? XD

    Labels: , ,